Головна Мій профіль Вихід

П`ятниця, 29.03.2024, 04:23 

 
Технічний ліцей НТУУ "КПІ"
Вишгородської міськради


  Наша адреса: 
                  м. Вишгород 
вул. Симоненка 3а 
інд.07300 
 тел. 22-341
zirka.07@mail.ru
    
Ви увійшли як Гость
Группа "Гості"


Тільки для вас
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
  Програма Maple 9, інструкція по використанню програми Освітній портал
Головна » 2014 » Вересень » 16 » День знань
11:26
День знань

Технічний ліцей НТУУ «КПІ» Вишгородської міськради відсвяткував День знань

Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника – стартує новий навчальний рік, починається «нове» життя. Сонячного першовересневого ранку Технічний ліцей НТУУ «КПІ» Вишгородської міськради відсвяткував День знань, якого чекали з нетерпінням всі: учні, вчителі, батьківська громада.

 

Цього року 1 вересня в Технічному ліцеї, як і в більшості українських навчальних закладів, спрямоване на вияв та підтримку патріотизму всіх українців.Батьки підготували святковий одяг – вишиванкита жовто-блакитні стрічки, а дехто ще й віночки.

 

Традиційно на святі Першого дзвоникаодинадцятикласники беруть активну участь у підготовці до урочистої лінійки, але цього року особливу увагу вони звернули на головне питання сьогодення: « Що зараз відбувається з Україною та українцями?!». З почуттям любові та скорботи учні читали  поезію про Україну та висловлювали свої думки про свою особисту любов до рідної держави, вшановуючи пам'ять тих, хто загинув, і тих, хто відстоює кордони України зараз.

 

 

Вже традиційно в гості на Свято знань завітали Заслужений учитель України, Почесний громадянин міста, перший директор Технічного ліцею Кутаф'єва Людмила Кузьмівна та член Спілки підприємців Вишгородщини Мазурова Лариса Сигізмундівна, котрі привітали всіх учнів, вчителів, батьків зі святом мудрості, доброти та людяності – Днем знань. У своєму зверненні до ліцеїстіввонипобажаливсім успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій, аодинадцятикласникам – визначитися щодо свого майбутнього шляху, обрати професію до душі. Особливою булаувага до восьмикласників, дев'ятикласників та десятикласників, які вперше прийшли на навчання до нашого навчального закладу й стали ліцеїстами. Саме вони отримали унікальну для Вишгородського району можливість поглиблено вивчати математику та економіку з 8 класу.

 

З вітальним словом до всіх присутніх на святковій лінійці звернулася директорТехнічного ліцею Савчук Лариса Анатоліївнайпередаланастанови,побажанняй подарункивід народного депутата України Ярослава Миколайовича Москаленка.

 

Від себе особисто Лариса Анатоліївнатеплими словами привітала зі святом Першого дзвоника ліцеїстів, учителів, батьків, гостей. Повідомила про минулорічні досягнення учнів, випускників і про те, що ліцей, як завжди, займає гідне місце з-поміж навчальних закладів міста та району.Про випускників ліцею знають не лише у рідному місті, а й далеко за межами нашої держави(випускники ліцею стають студентами Польщі й навіть США).

 

Тож сподіваємося, що 2014 - 2015 навчальний рік буде  успішним для всієї учнівської молоді, для всіх працівників закладів освіти і, в цілому, - для всіх УКРАЇНЦІВ.

 


 

ЗДОРОВ'Я, ДОБРА, ЛЮБОВІ, МИРУ  ВСІМ НАМ!!!

Переглядів: 799 | Додав: tl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024